Finançament
F Pere Tarrés

La Dooble, la loteria per a les entitats de Catalunya

La Grossa amb La Dooble és l’alternativa catalana a les participacions tradicionals, amb una millor experiència de gestió i pensada especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya.

Convocant: 
Loteries de Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 4 Juliol, 2023
Termini convocatòria: 
30/11/2023
Àmbit: 
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

La Dooble és un sorteig en el qual cada bitllet compta amb dos números:

  • Número de la Grosa de Cap d'Any: és aleatori de cinc xifres i únic per a cada bitllet.
  • Número col·lectiu: de cinc xifres que és únic per a cada entitat que vulgui vendre participacions dels bitllets.

El preu de la participació és de 4 €: 2 € es juguen a La Grossa de Cap d’Any i 2 € a La Dooble. Els clubs i les entitats poden demanar un donatiu d’1 €, 2 €, 3 € i 4 €.

La loteria de La Dooble ofereix premis de fins a 1 milió d’euros. En canvi, Les participacions guanyadores de La Grossa poden arribar a un premi de 40.000 euros.

Premis per a les entitats

A banda dels possibles premis de loteria obtinguts per les participacions que venguin, les entitats col·laboradores també obtenen premis promocionals només pel fet de vendre com a mínim 250 participacions de La Grossa amb La Dooble.

L’entitat guanyadora del primer premi del sorteig de La Dooble (1.000.000 € a repartir entre totes les participacions d’aquesta entitat que tinguin el número guanyador) obtindrà 30.000 € del sorteig promocional.

Les dues entitats guanyadores dels segons premis del sorteig de La Dooble (250.000 € a repartir entre totes les participacions d’aquestes entitats que tinguin el número guanyador) obtindran 20.000 € cadascuna d’elles del sorteig promocional.

Les tres entitats guanyadores dels tercers premis del sorteig de La Dooble (100.000 € a repartir entre totes les participacions d’aquestes entitats que tinguin el número guanyador) obtindran 10.000 € cadascuna d’elles del sorteig promocional.

Informació rellevant per a les entitats que venguin participacions dels bitllets

Les entitats sense ànim de lucre que vulguin col·laborar en la distribució de La Grossa amb La Dooble han d’estar inscrites en el registre oficial que els correspongui (al Registre d'entitats del Departament de Justícia o al Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria de l’Esport).

També a Loteries de Catalunya trobaran tota la informació sobre aquest joc i sobre com s’hi poden registrar. El número de La Dooble el podrà escollir cada club o entitat, i serà igual per a totes les seves participacions.

El número de La Grossa de Cap d’Any serà diferent i s’assignarà aleatòriament.