Finançament
F Pere Tarrés

Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició d'aquest Premi amb l'objectiu de fer visible el treball realitzat per les empreses i organitzacions que presentin polítiques innovadores en la gestió de les persones treballadores mitjançant noves mesures d’organització del temps de treball, sensibilitzant la societat respecte aquestes pràctiques.

Convocant: 
Ajuntament de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 7 Octubre, 2020
Termini convocatòria: 
01/11/2020 fins 30/11/2020
Àmbit: 
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Qui hi pot optar?

Pot concórrer a aquest premi qualsevol empresa i organització jurídicament constituïda, amb independència de la seva activitat i sector empresarial, implantada a Barcelona i àrea metropolitana i que reuneixi els requisits establerts a les bases reguladores i a la convocatòria.

Objectius

  • Reconèixer públicament la tasca de les empreses i organitzacions de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient.
  • Promoure la visibilitat de les empreses i organitzacions que han adquirit el compromís de facilitar una organització del temps que permeti harmonitzar i millorar el benestar de les persones que hi treballen i alhora sensibilitzar la societat sobre aquestes qüestions.
  • Contribuir al coneixement i a l’intercanvi de bones pràctiques en usos del temps en l’àmbit de les empreses i organitzacions .

Categories

  • MICRO, Empreses de menys de 10 treballadors/es.
  • PETITA, Empreses a partir de 10 treballadors/es i fins a 50.
  • MITJANA, Empreses de més de 50 treballadors/es i fins a 250.
  • GRAN, Empreses a partir de 250 treballadors/es.