Finançament
F Pere Tarrés

Premi del Consell Municipal d'Immigració de Barcelona 2018

El Consell Municipal d'Immigració convoca una nova edició d'aquest Premi que reconeix la tasca duta a terme a la ciutat de Barcelona en l’àmbit de la immigració. Enguany el Premi se centra en les persones immigrades i la discriminació en el dret a l’habitatge.

Convocant: 
Ajuntament de Barcelona. Consell Municipal d'Immigració
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 29 Juny, 2018
Termini convocatòria: 
02/07/2018 fins 10/10/2018
Àmbit: 
Drets humans i solidaritat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Local

Els premis del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona consisteixen en:

  • un Premi que vol reconèixer la feina realitzada o els projectes en curs que hagin destacat en l’àmbit de la integració i l’assoliment de la plena ciutadania de les persones immigrades, així com per afavorir la diversitat, la convivència i la cohesió social.
  • una Menció especial que té per objecte reconèixer públicament una entitat que sigui necessàriament membre del Consell Municipal d’Immigració, i que durant l’any de publicació de les bases hagi destacat per la seva participació activa, col·laboració i contribució a l’entesa en el Consell. Serà escollida entre els membres del CMIB.

Entitats participants

Podran presentar projecte al Premi les persones físiques, els grups, les associacions i/o altres entitats sense ànim de lucre amb seu social a Barcelona o entitats o grups amb delegació sempre que tinguin activitat a la ciutat de Barcelona.