Finançament
F Pere Tarrés

Premi Jordi Cartanyà, 2023

Iniciatives destacades en l’àmbit del turisme a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Convocant: 
Diputació de Tarragon. Patronat de Turisme
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 9 Agost, 2023
Termini convocatòria: 
22/09/2023
Àmbit: 
Consum i Comerç
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Els guardons tenen una dotació global de 30.000 € repartits en tres categories diferents, que podran premiar fins a dos projectes cadascuna:

  • Millor projecte innovador i creatiu que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible. El projecte ha d’impulsar i afavorir els mitjans per millorar la sostenibilitat ambiental i energètica atenent els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Organització Mundial del Turisme.
  • Millor projecte per a la creació de nous productes de turisme experiencial. Seran especialment valorats els projectes orientats a la creació d’experiències turístiques que integrin de manera eficient els recursos patrimonials, naturals, culturals, paisatgístics, tecnològics o/i d’altres tipus i que posin en valor i donin resposta a les noves tendències de la demanda.
  • Millor projecte de solucions tecnològiques per a la comercialització i comunicació de productes i serveis turístics. Es valoraran projectes que destaquin per la creació, implementació i gestió de recursos tecnològics que impliquin una millora en els processos de comercialització turística o la millora de les accions innovadores de màrqueting i comunicació.