Finançament
F Pere Tarrés

Premi Miquel Casablancas, 2024

Convocatòria d’art jove d’abast nacional que inclou quatre modalitats: obra, projecte, mediació i comunicació gràfica.

Convocant: 
Sant Andreu Contemporani i Ajuntament de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 16 Gener, 2024
Termini convocatòria: 
01/02/2024 fins 15/03/2024
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Categories

  • Obra

Premi de 3.000 € (import subjecte a les retencions que marca la llei) per la compra de l’obra guanyadora.

  • Projecte

Premi de 3.000 € (import subjecte a les retencions que marca la llei), repartits entre producció (2.000 €) i honoraris (1.000 €), per a un projecte inèdit.

  • Mediació

Premi de 3.000 € (import subjecte a les retencions que marca la llei), repartits entre producció (2.000 €) i honoraris (1.000 €), per a la realització d’un projecte de mediació que vinculi la pràctica artística amb l’educació, les problemàtiques socials i les polítiques contemporànies. La col·laboració s'haurà de fer amb entitats que treballen amb el centre cívic o d'altres del Districte de Sant Andreu. Es valoraran projectes innovadors centrats en formes de participació. La totalitat d’aquest import es pagarà en dos terminis. El pagament es realitzarà després de l’atorgament del premi, i podrà ser fraccionat segons indicacions del tècnic referent en relació amb l’evolució del procediment de desenvolupament del projecte premiat. La persona seleccionada es compromet a la realització del projecte de mediació en el marc de la programació de Sant Andreu Contemporani.

  • Comunicació gràfica

Premi dotació de 4.000 € (import subjecte a les retencions que marca la llei), per a la realització de la comunicació gràfica dels projectes de Sant Andreu Contemporani.