Finançament
F Pere Tarrés

Premi Solidaritat 2016

El Premi Solidaritat, atorgat per l'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) des de 1987, està destinat a reconèixer persones, col·lectius i entitats que hagin destacat per la seva lluita pels drets humans a Catalunya.

Convocant: 
Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 14 Novembre, 2016
Termini convocatòria: 
14/11/2016 fins 10/12/2016
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Fins al proper 10 de desembre de 2016, Dia Internacional dels Drets Humans, està oberta la convocatòria per enviar candidatures el Premi Solidaritat 2016.

Per presentar candidatures s'ha d'omplir aquest formulari i enviar-lo per correu electrònic a institut@idhc.org, indicant a l’assumpte “Premi Solidaritat 2016”.

Les candidatures rebudes són valorades per un jurat format per membres de la Junta Directiva de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i per personalitats rellevants en la defensa dels drets humans a Catalunya, encarregat d'escollir el Premi Solidaritat 2016. El jurat farà pública la seva decisió al gener de 2017.

Bases del Premi Solidaritat 2016

 1. L’Institut de Drets Humans de Catalunya atorga des de l’any 1987 el Premi Solidaritat, un premi que té per objecte reconèixer persones, col·lectius o entitats que hagin destacat en la seva lluita pels drets humans a Catalunya.
 2. La persona o col·lectiu guardonat és escollit per un jurat format per membres de la Junta directiva de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i per personalitats rellevants en la defensa dels drets humans a Catalunya.
 3. Qualsevol persona, grup de persones o col·lectiu pot presentar candidatures fins al 10 de desembre de 2016.
 4. Per realitzar una proposta de candidatura s’haurà de completar el formulari disponible a la pàgina web www.idhc.org i enviar-lo per correu electrònic a institut@idhc.org, indicant a l’assumpte “Premi Solidaritat 2016”.
 5. Al formulari s’han d’indicar les activitats i els mèrits que creieu que fan mereixedora del guardó la candidatura proposada. El formulari pot complementar-se amb un màxim de tres documents en format electrònic.
 6. Al formulari han de constar molt clarament les dades de contacte de la persona responsable de la seva presentació.
 7. Les candidatures han de ser presentades sempre per terceres persones o col·lectius. En cap cas s’acceptaran candidatures pròpies ni tampoc candidatures provinents de o referides a qualsevol Administració pública.
 8. Les candidatures han de referir-se a persones o col·lectius que desenvolupin la seva tasca principal a Catalunya.
 9. El jurat donarà a conèixer el seu veredicte al llarg del mes de gener de 2017.
 10. El Premi Solidaritat s’atorga en un acte públic al Parlament de Catalunya on es fa el lliurament d’una escultura creada especialment per a aquest reconeixement per l’artista Jaime de Córdoba.
 11. La proposta de candidatures en aquest premi implica l’acceptació de les bases de la convocatòria.