Finançament
F Pere Tarrés

Premi Voluntariat 2014

El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha convocat el XXI Premi Voluntariat per a l'any 2014

Convocant: 
Departament de Benestar Social i Família
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 28 Agost, 2014
Termini convocatòria: 
29/08/2014 fins 30/09/2014
Àmbit: 
Participació
Atenció social
Comunicació
Voluntariat
Millora de la gestió
Altres
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

El Premi Voluntariat es torna a convocar, però amb bases totalment diferents a les que s’havien publicat fins ara. Les noves bases tenen un caràcter estable, i és la convocatòria anual la que indicarà quin serà l’objecte dels projectes que cal presentar per a cada any.

La convocatòria del 2014 vol premiar el projecte més rellevant sobre la millora de la transparència a les entitats, element que es considera prioritari per a la gestió de l’entitat, i que així queda reflectit en el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014–2015.

Pel que fa als requisits, només poden presentar-se les entitats censades al Cens d’entitats del voluntariat a la data de publicació de la convocatòria. Han de complir també la resta de requisits que s’especifiquen a les bases generals.

Només hi ha un sol premi, guardonat amb 10.000€, per al millor projecte escollit pel jurat, atenent els criteris de valoració que es recullen a les bases. El veredicte es farà públic durant la celebració del Dia Internacional del Voluntariat del 2014.

El termini per presentar les sol·licituds s’acaba el 30 de setembre. Cal lliurarla sol·licitud junt amb la documentació general que estableixen les bases i la documentació específica que es detalla a la convocatòria. El termini d'execució dels projectes és l’any 2015.

Per a més informació aneu a voluntariat.org