Finançament
F Pere Tarrés

Premis ADR Justícia per a iniciatives en la mediació i altres mètodes de resolució de conflictes, 2023

Es guardonen les millors recerques teòriques i les millors experiències pràctiques sobre mediació i altres mètodes de resolució alternativa de conflictes (ADR) dutes a terme des de les administracions públiques o bé per professionals i empreses privades, així com les millors publicacions i les millors accions de comunicació i difusió en aquest àmbit.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia, Drets i Memòria. Direcció General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 3 Març, 2023
Termini convocatòria: 
18/05/2023
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Comunicació i Periodisme
Participació ciutadana i Polítiques socials
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Aqui va dirigit

Ens, institucions i organismes públics o professionals, empreses o entitats privades de l’àmbit de la mediació i d'altres mitjans de resolució de conflictes.

Categories

És una convocatòria, en règim de concurrència competitiva, per a la concessió dels Premis ADR Justícia 2023 en la modalitat A (amb dotació econòmica) i la modalitat B (distinció honorífica o diploma acreditatiu).

La convocatòria d'enguany està referida a tesis doctorals i treballs de recerca que s’hagin presentat entre l’1 de gener de 2020 i el 18 de maig de 2023 (inclòs) i a les iniciatives pràctiques impulsades per ens, institucions i organismes públics o privats en l’àmbit de la mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR), implementades, totalment o parcialment, durant els tres anys naturals anteriors a l'any de la present convocatòria, i que no hagin optat a aquests premis en edicions anteriors.

La dotació econòmica màxima dels premis és de nou mil euros (9.000,00 €), distribuït entre les categories a) i b) de la modalitat A, de la manera següent:

a) Màxim de sis mil euros (6.000,00 €) destinats al premi a la millor tesi doctoral.
b) Màxim de tres mil euros (3.000,00 €) destinats al premi al millor treball de recerca.