Finançament
F Pere Tarrés

Premis AEF 2020

La Asociación Española de Fundaciones (AEF) engega els seus premis anuals per tal de reconèixer la tasca de les persones o fundacions les actuacions de les quals siguin un exemple dels valors o actituds que inspiren el sector fundacional i fer-los atractius per a la societat i amb impacte en l'interès general i el bé comú.

Convocant: 
Asociación Española de Fundaciones (AEF)
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 29 Maig, 2020
Termini convocatòria: 
29/05/2020 fins 30/09/2020
Àmbit: 
Comunicació i Periodisme
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Modalitats

  • Premi a la Iniciativa Filantròpica (FORMULARI)

Reconèixer a una persona o grup de persones que, amb recursos propis, hagi engegat una fundació sostenible, d'especial rellevància i impacte, o hagi dotat de recursos significatius a una fundació amb el fi de donar-li rellevància, impacte i sostenibilitat.

Reconèixer a una fundació o grup de fundacions que hagi engegat o realitzat un projecte de col·laboració d'acreditat valor social o cultural, amb una o altres fundacions o entitats del tercer sector.

Reconèixer a una fundació que hagi pogut donar una resposta eficaç a un problema o demanda social no atesos anteriorment, o introduir una innovació disruptiva en resposta a un problema o demanda ja atesos.

Reconèixer a persones, professionals de la comunicació, agències de publicitat, mitjans de comunicació i, en general, a organitzacions de la societat civil que s'hagin destacat per publicar articles de suport a la institució fundacional, per desenvolupar campanyes de comunicació i/o realitzar missatges publicitaris innovadors orientats a promoure una major participació en causes relacionades amb fins d'interès general, amb activitats de projectes compromesos amb el bé comú, en totes les seves manifestacions (social, cultural, mediambiental, de salut, d'investigació, etc).