Finançament
F Pere Tarrés

Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol 2020

Acció Solidària Contra l'Atur convoca la vint-i-tresena edició dels Premis Piñol que volen reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: 
Acció Solidària Contra l'Atur
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 10 Juliol, 2020
Termini convocatòria: 
10/07/2020 fins 30/09/2020
Àmbit: 
Ocupació i Inserció laboral
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional
  • Premi a la millor iniciativa innovadora a favor de l’ocupació laboral. Dotació: 10.000€

Vol reconèixer l’esforç en la recerca i en l’aplicació de noves maneres de treballar a favor de l’ocupació laboral i la creació de treball digne. El premi s’adreça especialment a persones i col·lectius en situació de precarietat laboral a causa de l’edat, manca de formació o realitats personals complexes i amb dificultat d’accés a les entitats financeres.

Els projectes han de ser presentats per entitats en funcionament que disposin d’un projecte en curs d’execució o operatiu des de fa tres anys com a màxim.

Hi poden participar persones individuals o organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació.

  • Premi a la trajectòria a favor de l’ocupació laboral. Dotació: 10.000€

Vol reconèixer l’esforç d’aquelles entitats que, de fa temps, han assumit com a missió la lluita contra l’exclusió de persones i de col·lectius amb dificultats especials (manca de formació, edat, dificultat d’accés a les entitats financeres, fracàs escolar, etc.) per accedir al món laboral.

Hi poden participar organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació que tinguin més de cinc anys de trajectòria efectiva.