Finançament
F Pere Tarrés

Premis Aprenentatge-Servei 2016

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, la Fundació Educo i l'Editorial Edebé impulsen la convocatòria d'aquests Premis amb l'objectiu de reconèixer la tasca d'entitats, centres i alumnat en l'aplicació de la metodologia Aprenentatge-Servei, així com de les pròpies pràctiques com a eines de compromís i transformació social.

Convocant: 
Red Española de Aprendizaje-Servicio, Fundación Educo i Editorial Edebé
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 1 Juny, 2016
Termini convocatòria: 
01/06/2016 fins 20/09/2016
Àmbit: 
Educació i formació
Infància i joventut
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Objectius del premi

  1. Reconèixer la tasca dels centres educatius i entitats socials que integren l’aprenentatge dels estudiants amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat.
  2. Reconèixer les pràctiques d’aprenentatge-servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social.
  3. Enfortir i difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, així com estimular la divulgació i implementació de l’aprenentatge-servei.

Qui hi pot participar?

  • tots els centres educatius públics, concertats o privats, dels nivells d’Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional que estiguin desenvolupant pràctiques d’aprenentatge-servei en qualsevol de les comunitats autònomes.
  • les entitats socials (moviments i associacions juvenils, clubs de temps lliure i agrupacions escolta, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals, etc.) que estiguin desenvolupant pràctiques d’aprenentatge-servei en qualsevol de les comunitats autònomes.

Seguei el Premi aTwiter a través de #premiosaps16