Finançament
F Pere Tarrés

30a edició dels Premis Ateneus 2019

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca una nova edició dels seus premis anuals amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: 
Federació d’Ateneus de Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 29 Juliol, 2019
Termini convocatòria: 
29/07/2019 fins 10/11/2019
Àmbit: 
Participació ciutadana i Polítiques socials
Cultura, Religió i Esport
Comunicació i Periodisme
Infància, Joventut i Famílies
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Categories

  • Premi Comunicació Associativa

Poden optar a aquesta categoria les iniciatives que afavoreixin i difonguin l’activitat associativa de les entitats (butlletins, circulars, revistes, llocs web, xarxes socials, plans de comunicació, etc.).

  • Premi a la Creativitat Artística

Pot optar a aquest premi qualsevol activitat artística programada en una entitat federada que destaqui per la seva qualitat, originalitat i repercussió, així com la trajectòria del grup que l’executa.

  • Premi a la Capacitat d’Innovació

Pot optar a aquest premi una entitat federada que destaqui per la innovació en qualsevol dels seus àmbits d’actuació (gestió, infraestructures, comunicació, etc.).

  • Premi Foment de la Participació

Pot optar a aquest premi qualsevol activitat que hagi fomentat la participació, mitjançant la programació i l’organització d’actes culturals i festius d’arrel, majoritàriament, catalana.

  • Premi Jove, Proposa!

Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades per grups de joves entre 16 i 30 anys.

  • Premi al Treball en Xarxa

Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades conjuntament per entitats federades amb d’altres entitats de tota Catalunya que potenciïn la incidència de l’associacionisme a la societat.

Dotació dels Premis:

Cada categoria disposa d’un primer premi de 1.500 € i el guardó; un segon premi de 900 € amb diploma, i un tercer premi de 300 € amb diploma.