Finançament
F Pere Tarrés

Premis Baldiri, 2023-2024

Premis que valoren la iniciativa d’impuls i estímul a l’escola catalana i a la normalització del català als centres educatius, en un context d’ús minoritari i de necessitat de recuperar la llengua catalana com a eina de cohesió social i pertinença cultural.

Convocant: 
Fundació Carulla
Data de publicació de la convocatòria: 
Dissabte, 11 Novembre, 2023
Termini convocatòria: 
22/01/2024
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Educació
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Modalitats

Baldiri Arts i Llengua

Vuit premis de 3.500 € + sessions d’acompanyament

Impulsen nous projectes liderats per centres educatius o per docents que fomentin, mitjançant les arts i la cultura, l’ús de la llengua catalana en els processos d’aprenentatge i en els espais de convivència social.

Baldiri Experiències

Vint premis de 600 € en material escolar (Abacus)

Aquesta modalitat vol reconèixer les experiències innovadores portades a terme dins i fora de l’aula que responguin de manera creativa i a través dels llenguatges artístics i creatius als diferents reptes que es viuen als centres educatius.

Baldiri Escola Transformadora

Un premi de 4.500 € i formar part del jurat d’Els Baldiri 2024-2025

Per reconeixer al centre educatiu singular i en procés de transformació, amb un equip educatiu compromès, que tingui la capacitat de generar esperit crític i imaginatiu, convençut que treballar i educar amb la cultura, la llengua catalana i les arts esdevé un motor clar de canvi i transformació per fer front als reptes educatius, mediambientals, socials i culturals actuals.