Finançament
F Pere Tarrés

Premis Baldiri Reixac 2022/23

Guardons anuals que, des de fa 45 anys, impulsen i reconeixen projectes educatius singulars que aportin solucions als reptes ac­tuals, situant la cultura, la llengua i la crea­tivitat com a eixos verte­bradors d’aquest procés de transformació, per construir una escola oberta, inclusiva i innovadora.

Convocant: 
Fundació Carulla
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 4 Novembre, 2022
Termini convocatòria: 
04/11/2022 fins 26/01/2023
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Educació
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Adreçat a escoles, zones escolars rurals (ZER); instituts; institut escola; llars d'infants; centres de formació d’adults; i escoles d’educació especial d’arreu dels territoris de parla catalana.

Amb una dotació de 45.000 €

  • Premi Baldiri a l'escola transformadora: centres educatius amb equips compromesos, amb il·lusió i esperit crític que treballin amb la cultura, la llengua catalana i les arts com a motor clar de canvi per fer front als reptes socials i culturals actuals. 1 premi de 3.000 €.
  • Premi Baldiri a projectes artístics: projectes educatius que treballin, mitjançant les arts, per atendre reptes com l’emergència climàtica i/o el foment de la llengua catalana com a eina de cohesió social. 8 premis de 4.000 €.
  • Premi Baldiri a experiències innovadores: experiències col·lectives dins i fora de l’aula, úniques i innovadores, que donin resposta, a través del llenguatge artístic i creatiu, als següents reptes: foment de l’esperit crític, gestió emocional i la inclusió. 20 premis de 500 €.