Finançament
F Pere Tarrés

Premis Caser "Dependencia y Sociedad" 2016

La Fundació Caser engega una nova edició d'aquests premis per tal de reconèixer i incentivar la tasca de persones i entitats que s'hagin distingit en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i/o discapacitat.

Convocant: 
Fundació Caser
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 14 Desembre, 2015
Termini convocatòria: 
14/12/2015 fins 15/03/2016
Àmbit: 
Sanitat
Atenció social
Comunicació
Investigació i recerca
Altres
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Modalitats

  • Excel·lència. Dotació: 18.000€

A la persona, empresa o entitat que hagi destacat pel desenvolupament d'iniciatives o treballs que hagin contribuït a donar solucions integrals a la promoció de l'autonomia personal i als problemes derivats de la dependència i/o discapacitat (econòmics, normatius, de garantia d'equitat i qualsevol altre que condicioni la vida de la persona).

  • I + D. Dotació: 10.000€

A la persona, entitat o institució que, dins de l'àmbit universitari o científic, hagi dut a terme estudis o investigacions, de caràcter innovador, enfocats a la cerca de solucions viables i eficaces per a la millora de la qualitat de vida de les persones a través de la prevenció, promoció de l'autonomia i millora de la seva qualitat de vida.

  • Comunicació. Dotació: 6.000€

A la persona, empresa o entitat que, en l'àmbit de la comunicació, hagi contribuït, de manera significativa, a la informació, divulgació i sensibilització de la societat respecte el món de la promoció de l'autonomia personal, dependència i/o discapacitat.