Finançament
F Pere Tarrés

Premis cermi.es 2022

Volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: 
Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 20 Gener, 2022
Termini convocatòria: 
20/01/2022 fins 16/07/2022
Àmbit: 
Ocupació i Inserció laboral
Recerca i Innovació
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

 • Inclusió laboral. A la persona, projecte, experiència, empresa, entitat o administració que més hagi destacat en afavorir l'accés a l'ocupació i a la formació.
 • Investigació social i científica. A la persona, projecte, experiència, empresa, entitat o administració que més hagi destacat en benefici de les persones amb discapacitat.
 • Acció social. A la persona, projecte, experiència, empresa, entitat o administració o poder públic que més hagi contribuït a la promoció i inclusió socials de les persones amb discapacitat.
 • Accessibilitat Universal. A la persona, projecte, experiència, empresa, entitat o administració o poder públic que hagi realitzat la millor iniciativa d'accessibilitat universal a entorns, béns, productes i serveis a disposició del públic.
 • Acció cultural i/o esportiva inclusives. A la persona, projecte, experiència, empresa, entitat o administració o poder públic que més hagi contribuït a la inclusió, l'accés als béns culturals i esportius i a la producció artística, creativa i d'activitat física de o per a les persones amb discapacitat.
 • Dones. Acció en benefici de les dones i nenes amb discapacitat.
 • Mitjans de comunicació i imatge social de les persones amb discapacitat. A la persona, projecte, experiència, empresa, entitat que en l'esfera dels mitjans de comunicación, la premsa i les xarxes socials més hagi afavorit la imatge i percepció positives de les persones amb discapacitat per part de l'opinió pública.
 • Millor acció autonòmica i/o local. A la persona, projecte, experiència, empresa, entitat o administració que en l'àmbit territorial d'una comunitat autònoma o d'un municipi, o província, més hagi estimulat el desenvolupament humà i social de les persones amb discapacitat i les seves famílies i la seva inclusió a la comunitat.
 • Agenda 2030/Objectius de Desenvolupament Sostenible. A l'empresa, corporació o institució que millors polítiques, iniciatives o accions de responsabilitat social, valor compartit i propòsit hagin desplegat en l'esfera de la discapacitat.
 • Millor pràctica de cooperació associativa en l'esfera del tercer sector de la discapacitat. A l'entitat o entitats socials del sector de la discapacitat que millor pràctica de caràcter més innovador o transformador hagin desplegat en favor de models de suport sostenibles, eficients, inclusius i promotors de drets.
 • Activista-Trajectòria associativa. A la persona física que hagi dut a terme accions d'impuls, consolidació i desenvolupament d'activisme social, materialitzat en la promoció d'entitats i organitzacions no lucratives del sector social de la discapacitat.
 • Institucional. A la persona responsable política, autoritat, organització, administració o institució que més hagi destacat amb les seves accions en l'extensió dels drets, en la inclusió comunitària i en la plena participació socials de les persones amb discapacitat.

El guardó consistirà en l'entrega a cada persona o entitat premiada d'una placa acreditativa, acompanyada d'un diploma de reconeixement.