Finançament
F Pere Tarrés

Premis de Civisme 2022

El seu objectiu és el d'estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Drets Socials
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 1 Agost, 2022
Termini convocatòria: 
02/08/2022 fins 17/10/2022
Àmbit: 
Cohesió social i Interculturalitat
Comunicació i Periodisme
Infància, Joventut i Famílies
Recerca i Innovació
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Modalitats

  • XL Premis de Civisme Serra i Moret: estimular la recerca i el tractament del civisme, en les categories d'assaig i de pedagogia. Dotació: 3.000 euros cadascuna.
  • Premis de Civisme a l'actuació juvenil. XXXVI Premi Jaume Ciurana: fomentar en el jovent els valors de la responsabilitat, la capacitat associativa, l'esperit de servei i el compromís vers la societat, l'amor i el respecte per la natura sota el principi «Aprenem fent servei». Categories: A favor de les persones. A la millora de l'entorn natural. Dotació: 3.000 euros per cada modalitat.
  • XXVII Premi de Civisme als mitjans de comunicació: agrupa els àmbits televisiu, radiofònic, premsa escrita i d'internet. Dotació: 6.000 euros.
  • VII Premi de Civisme a la innovació: premiar les accions que hagin suposat una innovació en la millora del civisme i la convivència, tant d'un col·lectiu específic com del conjunt de la societat. Dotació: 6.000 euros.
  • I Premi de Civisme a la virtut civil i la cohesió social: reconèixer persones o organitzacions que destaquin per l'excel·lència de la seva tasca i trajectòria cívica i per actuacions que afavoreixin la cohesió social i de servei al país, sobretot dels col·lectius que són susceptibles de patir discriminacions. Dotació: 6.000 euros.