Finançament
F Pere Tarrés

Premis 'Dependencia y Sociedad' de la Fundación Caser 2020

La Fundación Caser obre una nova convocatòria d'aquests premis que volen reconèixer la tasca de persones i entitats en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i/o discapacitat, contribuint, també, en la difusió del coneixement i sensibilització de la societat.

Convocant: 
Fundación Caser
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 9 Gener, 2020
Termini convocatòria: 
15/01/2020 fins 16/03/2020
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Comunicació i Periodisme
Tecnologia i Internet
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Modalitats

  • Excel·lència en Dependència

Reconeix projectes orientats a donar solucions integrals als problemes derivats de la dependència i/o discapacitat. Està dotat amb 18.000 euros i un accèssit de 3.000 euros.

  • I + D en Dependència

Adreçat a persones o institucions que hagin desenvolupat estudis i investigacions, de caràcter científic i innovador, relatius a la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i/o discapacitat. Està dotat amb 10.000 euros i un accèssit de 1.500 euros.

  • Comunicació en Dependència

Adreçat a l'àmbit de la comunicació, per a persones o institucions que hagin contribuït a la informació, divulgació i sensibilització de la societat sobre el món de la dependència. Està dotat amb 6.000 euros i un accèssit de 1.000 euros.