Finançament
F Pere Tarrés

Premis d'excel·lència a la innovació per a dones rurals 2016

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient convoca una nova edició d'aquests Premis per a projectes i actuacions que reconeguin el treball i el paper de les dones en el medi rural, i promoure la incorporació i inserció laboral de les dons al territori.

Convocant: 
Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 17 Maig, 2016
Termini convocatòria: 
18/05/2016 fins 18/07/2016
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Comunicació i Periodisme
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

  • Premi "excel·lència a la innovació en l'activitat agrària". Projectes que en el desenvolupament de la seva activitat utilitzin tecnologies agràries, ramaderes o forestals i que avancin cap a un sector sostenible i eficient en l'obtenció de productes de qualitat.

  • Premi "excel·lència a la innovació en diversificació de l'activitat econòmica en el medi rural". Projectes que diversifiquin l'activitat econòmica del medi rural, lligats a les activitats complementàries, a la producció agroalimentària, a recursos locals i a aspectes tradicionals de l'activitat agrària i agroalimentària, que afavoreixin nous àmbits econòmics o generin ocupació en el medi rural.

  • Premi d'"excel·lència a la comunicació". Treballs de comunicació que reconeguin el treball i el paper de les dones rurals a les activitats descrites a les categories anteriors.