Finançament
F Pere Tarrés

Premis estatals al Voluntariat Social 2017

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca una nova edició d'aquests Premis, que reconeixen l'acció voluntària de les persones físiques o jurídiques, desenvolupada davant les situacions de vulnerabilitat, privació o falta de drets a través de programes de voluntariat.

Convocant: 
Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 5 Juny, 2017
Termini convocatòria: 
06/06/2017 fins 10/07/2017
Àmbit: 
Voluntariat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Els programes de voluntariat hauran de:

  1. Afavorir la igualtat d'oportunitats i no discriminació, i la recerca de la transformació social.
  2. Aconseguir una millora social, tant en les persones, com en els seus entorns.

Candidats

  1. Individuals: Podran ser destinatàries les persones voluntàries, nacionals o estrangeres, que desenvolupin la seva activitat solidària en el si d'entitats del Tercer Sector d'Acció Social, o en entitats públiques o privades que realitzen programes de voluntariat en col·laboració amb les esmentades organitzacions socials del Tercer Sector d'Acció Social.
  1. Col·lectiva:
  • Qualsevol entitat del Tercer Sector d'Acció Social, entenent com a tal, aquelles organitzacions de caràcter privat que responguin a criteris de solidaritat, amb fins d'interès general i absència d'ànim de lucre, que impulsin el reconeixement i l'exercici dels drets socials.
  • Entitats públiques que desenvolupin programes de voluntariat dirigits al foment, divulgació, promoció i reconeixement del voluntariat social.
  • Aquells programes d'acció o de promoció del voluntariat sorgits de la col · laboració entre entitats del Tercer Sector d'Acció Social i les entitats públiques i / o privades, que compleixin les característiques establertes