Finançament
F Pere Tarrés

Premis Estratègia NAOS 2016

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca una nova edició d'aquests premis amb l'objectiu d'impulsar iniciatives sobre la prevenció de l'obesitat i altres malalties cròniques derivades, a través d'una alimentació saludable i la pràctica regular d'activitat física.

Convocant: 
Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 25 Juliol, 2016
Termini convocatòria: 
26/07/2016 fins 21/12/2016
Àmbit: 
Sanitat
Altres
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Vuit modalitats

  • Premi Estratègia NAOS a la promoció d'una alimentació saludable en l'àmbit familiar i comunitari.

A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat a l'hora d'inculcar hàbits alimentaris saludables a la població.

  • Premi Estratgia NAOS a la promoció de la pràctica d'activitat física en l'àmbit familiar i comunitari.

A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat a l'hora de promoure la pràctica d'activitat física a la població.

  • Premi Estratègia NAOS a la promoció d'una alimentació saludable en l'àmbit escolar.

A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitata a l'hora d'inculcar hàbits alimentaris saludables entre els escolars dels centres d'ensenyament infantil, primari i secundari, tant a través d'activitats realitzades a l'aula com extraescolars.

  • Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d'activitat física en l'àmbit escolar.

A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat a l'hora de promoure la pràctica d'activitat física entre els escolars dels centres d'ensenyament infantil, primari i secundari, tant a través d'activitats realitzades a l'aula como extraescolars.

  • Premi Estratgia NAOS en l'àmbit sanitari.

A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat a l'hora d'implantar mesures de detecció precoç del sobrepès i la obesitat i inculcar hàbits alimentaris saludables i la pràctica regular d'activitat física a la població, a través del personal de centres i serveis de salut de qualsevol titularitat, oficins de farmàcia o qualsevol altre centre o institució sanitària.

  • Premi Estratègia NAOS en l'àmbit laboral.

A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat a l'hora d'inculcar hàbits alimentaris saludables, promoure la pràctica regular d'activitat física o ambdós, entre els empleats del centre de treball.

  • Premi Estratègia NAOS a la iniciativa empresarial.

A aquelles iniciatives desenvolupades per empreses alimentàries que s'hagin distingit per facilitar l'adopció d'hàbits alimentaris saludables entre la población mitjançant millores en la composició de productes, i/o en la informació subministrada en l'etiquetat i/o en la publicitat i màrqueting dels seus productes i/o la pràctica regular de l'activitat física.

  • Premi Estratègia NAOS d'especial reconeixement.

Serà atorgat, a proposta de les diferents administracions públiques espanyoles l'activitat de les quals estigui relacionada amb els objectius de la citada estratègia, a aquelles persones o institucions la trajectòria de les quals hagi destacat per la seva dedicació a la promoció de l'alimentació saludable o a estimular la pràctica d'activitat física entre la població.