Finançament
F Pere Tarrés

Premis Estratègia NAOS 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social convoca una nova edició d'aquests premis en el marc de l'Estratègia NAOS.

Convocant: 
Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 1 Juliol, 2019
Termini convocatòria: 
02/07/2019 fins 18/12/2019
Àmbit: 
Salut i Discapacitat
Educació
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Finalitat

Impulsar les iniciatives que fomentin la prevenció de l'obesitat i altres malalties cròniques derivadas, a través d'una alimentació saludable i la pràctica regular d'activitat física.

Modalitats

  • Premi Estratègia NAOS a la promoció d'una alimentació saludable en l'àmbit familiar i comunitari. A aquelles iniciatives que inculquin hàbits alimentaris saludables a la població.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d'activitat física en l'àmbito familiar i comunitari. A aquelles iniciativas que s'hagin distingit per la seva capacitat per a promoure la pràctica d'actividad física en la població.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció d'una alimentació saludable en l'àmbit escolar. A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat d'inculcar hàbits alimentaris saludables entre els escolars dels centres d'ensenyament infantil, primari i secundari, tant a través d'activitats realitzades a l'aula como extraescolars.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d'activitat física en l'àmbit escolar. A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat per a promoure la pràctica d'activitat física entre els escolar dels centres d'ensenyament infantil, primari i secundari, tant a través d'activitats realitzades a l'aula com extraescolars.
  • Premi Estratègia NAOS en l'àmbit sanitari. A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat per implantar mesures de detecció precoç del sobrepes i l'obessitat i inculcar hàbits alimentaris saludables i la pràctica regular d'activitat física a la població, a través del personal de centres i serveis de salut de qualsevol titularitat, oficines de farmàcia o qualsevol altre centre sanitari.
  • Premi Estratègia NAOS en l'àmbit laboral. A aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la capacitat per inculcar hàbits alimentaris saludables, promoure la pràctica regular d'activitat física o ambdos, entre els empleats del centre de treball.
  • Premi Estratègia NAOS a la iniciativa empresarial. A aquelles iniciatives desenvolupades per empreses alimentàries o d'altres àmbits que s'hagin distingit per facilitar l'adopció d'hàbits alimentaris saludables entre la població mitjançant millores en la composició de productes, i/o en la informació subministrada en l'etiquetatge i/o en la publicitat i màrqueting dels seus productes i/o la pràctica regular de l'activitat física.
  • Premi Estratègia NAOS d'especial reconeixement. Serà atorgat, a proposta de les diferents administracions públiques espanyoles l'activitat de les quals estigui relacionada amb els objectius de la citada estratègia, a aquelles persones o institucions la trajectòria de les quals hagi destacat per la seva dedicació a la promoció de l'alimentació saludable o a estimular la pràctica d'activitatd física entre la població.