Finançament
F Pere Tarrés

XV Premis Francesc Candel 2019

La Fundació Lluís Carulla engega una nova edició dels Premis Francesc Candel destinats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l’àmbit de la integració de la ciutadania catalana d’origen immigrant, amb especial atenció a la població més jove i a les dones.

Convocant: 
Fundació Lluís Carulla
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 26 Març, 2019
Termini convocatòria: 
26/03/2019 fins 15/06/2019
Àmbit: 
Participació ciutadana i Polítiques socials
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

La convocatòria és oberta a empreses, entitats i organitzacions sense ànim de lucre.

S’atorgaran a projectes i experiències reeixits d’entitats i institucions que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la diversitat cultural, la participació de dones i joves immigrants en àmbits culturals, una visió positiva de la diversitat als mitjans de comunicació i el sentiment de pertinença.

Dotació: 3 premis de 12.000€ per cada una de les bones pràctiques premiades.

Presentació de la candidatura:

Per optar als premis cal emplenar el formulari d’inscripció. La documentació que s'adjunti pot ser en format pdf, doc, ppt, clip de vídeo publicat a Youtube o Vimeo, fotografies en format jpg o enllaç Flickr, i slideShare publicat en qualsevol entorn.

Si algun material no es té disponible en format digital, es pot enviar a l’adreça següent indicant el nom de la candidatura:

Premis Francesc Candel
Fundació Carulla
Via Augusta 252-260, 5a planta
08017 Barcelona