Finançament
F Pere Tarrés

Premis Fundació Roca Galès 2020

La Fundació Roca Galès convoca amplia el termini de presentació de candidatures per als seus premis anuals que són un reconeixement públic a la tasca social que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya. A més, enguany també premiaran la contribució a l'emergència sanitària de la COVID-19.

Convocant: 
Fundació Roca Galès
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 31 January, 2020
Termini convocatòria: 
31/01/2020 fins 11/09/2020
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Cooperativisme i Economia social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Aquests guardons estan pensats per a premiar els projectes i/o trajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social.

Es convoquen els següents premis:

  • 28è. Premi Jacint Dunyó, en reconeixement a la tasca que duen a terme les persones, entitats i empreses a Catalunya, valorant els seus projectes actuals, els resultats dels seus treballs i els seus projectes de futur fonamentats en el cooperativisme i l’economia social i solidària.
  • 22è. Premi Albert Pérez-Bastardas, en reconeixement a la tasca que duen a terme les persones, entitats i empreses a Catalunya, valorant els seus projectes actuals, els resultats dels seus treballs i els seus projectes de futur fonamentats en la protecció del medi ambient, l’educació ambiental i la sostenibilitat.
  • 11è. Premi Benet Vigo, en reconeixement la tasca que duen a terme les persones, entitats i empreses a Catalunya, valorant els seus projectes actuals, els resultats dels seus treballs i els seus projectes de futur fonamentats en la justícia social.

Novetat

Els Premis Fundació Roca Galès 2020 amplien el termini de presentació de candidatures fins el dia 11 de setembre de 2020 amb la novetat que premiaran de manera especial les persones, empreses i/o entitats que hagin contribuït d’alguna manera a fer front a l’emergència sanitària de la covid-19.