Finançament
F Pere Tarrés

Premis Fundació Secretariado Gitano

La Fundació Secretariado Gitano convoca aquests premis amb l'objectiu de reconèixer el compromís i l'esforç de persones, empreses, institucions, entitats o iniciatives que contribueixin a canviar la vida de les persones gitanes més vulnerables i/o que desenvolupen una destacada tasca en la defensa i suport a la comunitat gitana.

Convocant: 
Fundació Secretariado Gitano
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 9 Novembre, 2015
Termini convocatòria: 
09/11/2015 fins 15/12/2015
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Comunicació i Periodisme
Drets humans i Pau
Educació
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Cinc categories

  • Empresa transformadora

Projectes, iniciatives o actuacions d'una empresa o fundació empresarial a favor de la inclusió social de la comunitat gitana.

  • Solidaritat amb “G”

Iniciatives, projectes o actuacions d'una persona, ONG, entitat del Tercer Sector o organització que promogui la inclusió social de les persones gitanes.

  • Comunica amb consciència

Periodistes o iniciatives, treballs o projectes de mitjans de comunicació, persones o empreses de l'àmbit de la comunicació que contribueixin a oferir una imatge real de la comunitat gitana, sense estereotips i fomentin la sensibilització de la societat.

  • Educació és futur

Projectes, iniciatives o actuacions de persones, centres educatius, institucions, empreses o altres agents socials que contribueixin a l'avenç educatiu de la comunitat gitana, o que promoguin la investigació, el coneixement i la difusió del poble gitano.

  • Premi "Tio Peret"

Homenatge a Enrique Giménez ‘Tío Peret’, líder del moviment associatiu gitano. Reconeix la tasca d'una persona gitana que hagi contribuït a la millora de les condicions de vida de les persones gitanes, o lideri iniciatives per la defensa pública dels drets i la igualtat.