Finançament
F Pere Tarrés

Premis IMPACTE JOVE 2021, els premis d’emprenedoria social per a entitats juvenils de Catalunya

Impacte Jove, és el programa que vol donar suport a les entitats juvenils en la realització del seu projecte i de les activitats pel curs 21-22.

Convocant: 
Centre i Teatre de Sarrià
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 15 Juny, 2021
Termini convocatòria: 
15/06/2021 fins 15/12/2021
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Cooperativisme i Economia social
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

El centre d’interès dels projectes és lliure, tot i aíxí es prioritzaran aquells que són respectuosos amb el medi ambient, relacionats amb la petjada climàtica, l’economia social i solidària i l’impacte social. Projectes transformadors, en definitiva, que generin un canvi social, sigui en el mediambient, sigui en les altres persones.

Qui hi pot participar?

Totes aquelles entitats juvenils, liderades per joves i dirigides a joves, o grups de joves que formin part d’altres organitzacions de segon nivell, federacions, etc. El requisit indispensable és que el projecte que es presenti l’encapçalin persones joves i que siguin elles les que s’apoderin decidint el contingut, els passos i l’execució del mateix.

Dotació

Els dos millors projectes podran optar a una dotació econòmica de 500€ o 1.000€. A més, les entitats guanyadores comptaran amb assessorament per millorar i executar el seu projecte.