Finançament
F Pere Tarrés

Premis La Confederació 2018

La Confederació engega una nova edició dels seus premis anuals amb l’objectiu de reconèixer les iniciatives de governança democràtica i de transformació social impulsades per entitats del Tercer Sector Social de Catalunya dedicades als serveis socials i l’atenció a les persones.

Convocant: 
La Confederació
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 13 Març, 2018
Termini convocatòria: 
13/03/2018 fins 12/04/2018
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Categories

  1. Governança democràtica: iniciatives que, des d’una perspectiva organitzacional interna, fomenten la governança democràtica en una de les dimensions següents:
  • Models organitzatius alineats amb els sistemes de governança participativa, que promouen la implicació dels grups d’interès interns en la presa de decisions i articulen mecanismes de participació en els òrgans de govern.
  • Experiències de participació de persones usuàries en la definició dels serveis.
  1. Transformació social: iniciatives transformadores per la millora de la qualitat de vida de les persones i amb un elevat component de retorn social a través de la prestació de serveis en una de les dimensions següents:
  • Innovació en nous productes i serveis a les persones, amb una incidència destacada en la transformació de la societat.
  • Experiències transformadores amb alt impacte en la comunitat.

Qui hi pot optar?

Qualsevol entitat del Tercer Sector Social de Catalunya (associacions, cooperatives d’iniciativa social, fundacions, empreses d’inserció i centres especials de treball sense afany de lucre) que prestin serveis d’atenció a les persones i generin activitat econòmica.

Dotació dels Premis:

Tenen una dotació total de 10.000€. Per cadascuna de les subcategories es concedirà un premi de 2.500 €.

Per a més informació: premis@laconfederacio.org