Finançament
F Pere Tarrés

Premis La Confederació 2019

La Confederació convoca la tercera edició dels seus premis anuals amb l'objectiu de reconèixer les iniciatives de governança democràtica i de transformació́ social impulsades per organitzacions del Tercer Sector Social que generen activitat econòmica en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones.

Convocant: 
La Confederació
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 7 Febrer, 2019
Termini convocatòria: 
07/02/2019 fins 07/03/2019
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Qui es pot presentar?

Qualsevol entitat del Tercer Sector Social amb activitat econòmica i persones contractades que presti serveis socials i d’atenció a les persones. Es consideren entitats del Tercer Sector Social les associacions, cooperatives d’iniciativa social, fundacions, empreses d’inserció i centres especials de treball sense finalitat de lucre.


Categories


A. Governança Democràtica

Iniciatives que, des d’una perspectiva organitzacional interna, fomenten la governança democràtica en una de les dimensions següents:

  • A.1. Espais i metodologies innovadores, que tinguin coma finalitat promoure la participació en la presa de decisions de les persones involucrades en l'organització (treballadores, sòcies, persones ateses, comunitat, etc.).
  • A.2. Experiències de participació de persones ateses de l'organització en la definició dels serveis.

B. Transformació Social

Iniciatives transformadores per a la millora de la qualitat de vida de les persones i amb un elevat component de retorn social a través de la prestació de serveis en una de les dimensions següents:

  • B.1. Innovació en nous productes i serveis a les persones, amb una incidència destacada en la transformació de la societat.
  • B.2. Experiències transformadores amb alt impacte en la comunitat.

Dotació

Un premi de 2.500 € per a cadascuna de les subcategories.