Finançament
F Pere Tarrés

Premis a la inserció laboral Josep M. Piñol 2015

La Fundació Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA) convoca la 18a edició d‘aquests premis amb l’objectiu de reconèixer la innovació i la trajectòria d’una entitat, a favor de la inserció laboral de persones i col·lectius en situació d’exclusió sociolaboral.

Convocant: 
Fundació Acció Solidària contra l'ATUR (ASCA)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 13 Juliol, 2015
Termini convocatòria: 
13/07/2015 fins 30/09/2015
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Drets humans i Pau
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Categories

  • Premi a la millor iniciativa innovadora de lluita contra l’atur:

Vol reconèixer l’esforç en la recerca de noves formes de treballar contra l’atur. La innovació permet adaptar-se a les realitats canviants en el disseny del projecte, en el seu desenvolupament, en la recerca de fons, en la metodologia d’avaluació en connexió a l’entorn.

S'adreça a persones individuals o organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses d’inserció o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació

Dotació: 10.000€

  • Premi a la trajectòria en favor de la inserció laboral:

Vol reconèixer l’esforç d’aquelles entitats que de fa temps han assumit com a missió la lluita contra l’exclusió de persones i col·lectius amb especials dificultats per accedir al món laboral. Amb aquest premi es vol donar l’oportunitat perquè el sector de la inserció (persones, entitats, xarxes) presentin candidats que considerin idonis per accedir al premi o els donin suport.

S'adreça a organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats sense afany de lucre, empreses d’inserció o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació que tinguin més de cinc anys de trajectòria efectiva en favor de la inclusió laboral de persones i col·lectius en situació o risc d’exclusió laboral.

Dotació: 10.000€