Finançament
F Pere Tarrés

Premis migranodearena 2021

Premis anuals que tenen com a finalitat reconèixer, premiar i promocionar els millors reptes solidaris (campanyes de crowdfunding) creats a migranodearena.org durant el 2020.

Convocant: 
Fundación Migranodearena
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 5 Juliol, 2021
Termini convocatòria: 
05/07/2021 fins 12/09/2021
Àmbit: 
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Els premis seran concedits a aquella persona, grup de persones, empresa o organització del tercer sector (ONG, fundació, associació) que hagi realitzat la millor campanya de captació de fons a https://www.migranodearena.org/.

Categories

  • Premi a la "persona més solidària": persona o grup de persones (3-5 personas) que hagi liderat una campanya de crowdfunding exitosa a migranodearena.
  • Premi a la "ONG més activa": ONG, fundació, associació o cooperativa sense ànim de lucre que hagi liderat un repte solidari per finançar un projecte de l'organització i que hagi sabut promocionar el seu repte solidari a través d'una bona estratègia de captació de fons i de comunicació.
  • Premi a la "Empresa més compromesa": empresa que hagi impulsat una campanya de crowdfunding exitosa a migranodearena.org. Pot ser una campanya liderada per la mateixa empresa o pels seus empleats.També s'inclouran a grups de persones legalment constituïdes com a persona jurídica, encara que no tinguin ànim de lucre, com AMPAS, Clubs esportius, Ajuntaments i Universitats, sempre que recaptin a favor d'una Fundació o ONG registrada a migranodearena.

Dotació del Premi

Cadascuna de les tres categories dels Premis tindrà una dotació de 1.000 €