Finançament
F Pere Tarrés

Premis SBC Transforma. Emprenedoria Social contra l'Atur juvenil

La Social Business City (SBC) Barcelona busca idees i projectes d’empreses socials que ajudin a reduir la taxa d’atur juvenil a la ciutat de Barcelona.

Convocant: 
Social Business City (SBC) Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 1 Desembre, 2015
Termini convocatòria: 
01/12/2015 fins 25/02/2016
Àmbit: 
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Local

Adreçat a joves d'entre 16 i 30 anys.

Categories:

  • Premi a la idea d’empresa social més innovadora: per identificar les idees de negoci contra l’atur juvenil més innovadores, enteses com aquelles en les quals s’assoleix un major impacte social i que no han estat desenvolupades encara al territori català. Aquestes idees no requereixen cap nivell de desenvolupament per ser presentades.
  • Premi al projecte d’empresa social més viable: aquesta categoria busca potenciar la creació de noves empreses socials identificant els millors projectes de lluita contra l’atur juvenil i amb sostenibilitat econòmica. Aquests projectes requereixen d’un desenvolupament mínim a nivell conceptual, sense ser necessari que s’hagi iniciat cap activitat.

Premis:

  • Premi a la idea d’empresa social més innovadora: Viatge a Dhaka (Bangladesh) per conèixer empreses socials vinculades al professor Yunus (es cobriran les despeses de desplaçaments, allotjament i manutenció). Tablets: 1 per a cada membre de l’equip guanyador
  • Premi al projecte d’empresa social més viable: Viatge a Dhaka (Bangladesh) per conèixer empreses socials vinculades al professor Yunus (es cobriran les despeses de desplaçaments, allotjament i manutenció). 1 any d’acompanyament expert per al teu projecte per part de Tandem Social SCCL. 5.000 € d’aportació econòmica sense retorn destinada a la implementació del projecte