Finançament
F Pere Tarrés

Premis Smarfilms Girona

L'Ajuntament de Girona convoca els Premis Smartfilms a per a filmacions de curtmetratges realitzats a la ciutat de Girona a través de dispositius mòbils o tauleta.

Convocant: 
Ajuntament de Girona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 18 Octubre, 2016
Termini convocatòria: 
18/10/2016 fins 27/11/2016
Àmbit: 
Participació ciutadana i Polítiques socials
Comunicació i Periodisme
Infància, Joventut i Famílies
Lleure
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Qui s'hi pot presentar?

  • El Premi Girona Film Office es dirigeix a qualsevol persona, col·lectiu o entitat majors d'edat. Els curtmetratges seran de gènere i temàtica lliures.
  • Els Premis Iguala't es dirigeixen a grups de joves de 14 a 18 anys, dels centres educatius, centres oberts i entitats d’educació en el lleure de Girona. Els curtmetratges han de fomentar el tractament igualitari del gènere i la sensibilització vers una societat menys sexista.
  • Els Premis Diversitat es dirigeixen a grups de joves de 14 a 18 anys, dels centres educatius, centres oberts i entitats d’educació en el lleure de Girona. Els curtmetratges han de fomentar la tolerància a la diversitat d’orientació i identitat sexual.

Categories:

  • Premi Girona Film Office. Únic premi de 500€.
  • Premis Iguala't i Premis Diversitat. Participació dels guanyadors en el rodatge d’un curtmetratge guanyador amb l’equip tècnic de l’Escola Universitària ERAM i presentació dins de la programació de TVGirona.