Finançament
F Pere Tarrés

Premis ‘Sociedad Inclusiva’ 2024

Premis que tenen per objectiu de promoure el reconeixement públic de pràctiques, conductes i iniciatives referents de la inclusió presents en la societat que promouen la participació en igualtat de condicions de les persones amb discapacitat física i orgànica.

Convocant: 
Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica (COCEMFE) 
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 14 Setembre, 2023
Termini convocatòria: 
31/01/2024
Àmbit: 
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

Es premiaran les següents categories:

  1. Desenvolupament educatiu i professional, dirigida a projectes o iniciatives que impulsin l'educació, l'ocupació i la formació de les persones amb discapacitat física i orgànica en igualtat de condicions.
  2. Innovació social i recerca, dirigida a projectes de recerca científica i tecnològica que promoguin la recerca en discapacitat, l'enfortiment associatiu, el voluntariat, la participació, visibilitat i impacte social i altres iniciatives innovadores de suport a les persones amb discapacitat física i orgànica.
  3. Coordinació sociosanitària, dirigida a projectes o iniciatives que impulsin la coordinació social i sanitària, la cura de la salut, l'atenció integral i centrada en la persona, el benestar i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica.
  4. Dona i Igualtat, dirigida a projectes o iniciatives que impulsin la igualtat d'oportunitats de les dones i nenes amb discapacitat física i orgànica i promoguin el seu apoderament
  5. Accessibilitat i vida independent, dirigida a projectes o iniciatives que impulsin l'accessibilitat universal, el disseny per a totes les persones i l'autonomia i vida independent de les persones amb discapacitat física i orgànica.

Les persones físiques o jurídiques candidates al premi no podran ser proposades a més d'una de les categories.

Destinataris i destinatàries

Podran optar a aquests premis tant persones físiques com jurídiques que hagin dut a terme projectes, accions o iniciatives dirigides a aconseguir una societat més inclusiva amb especial atenció a la identificació i visibilització de les iniciatives més innovadores.
Les entitats pertanyents a COCEMFE, en formar part del jurat que seleccionarà les propostes finalistes, no podran ser candidates a aquests premis, encara que sí que podran fer-ho les organitzacions associades a aquestes.
Només de consideressin vàlides les candidatures proposades de persones físiques o jurídiques el domicili de les quals radiqui en territori nacional, indistintament del lloc on desenvolupin la seva activitat.