Finançament
F Pere Tarrés

Premis Solidaris 2022 de ONCE Catalunya

Reconeixement a aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que més s’hagin compromès per dur a terme iniciatives que promouen, en el seu entorn i àmbit territorial, la inclusió de tota la ciutadania, la normalització, l'autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent.

Convocant: 
ONCE Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Diumenge, 10 Juliol, 2022
Termini convocatòria: 
10/07/2022 fins 30/09/2022
Àmbit: 
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Sota el títol 'Cafè Il·lusió', el Grup Social ONCE vol homenatjar l'empatia de les persones, la seva capacitat de posar-se al lloc de l'altre, la necessitat d'escoltar, en un context quotidià com és l'espai d'un cafè, on s'interrelacionen diferents personatges, que representen la realitat que ens envolta i les diferents àrees del Grup Social.

Les candidatures són públiques i obertes fins al proper divendres 30 de setembre a la Secretària del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l'adreça electrònica ctcatalunya@once.es. Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de Solidaris en el transcurs d'un acte públic que tindrà lloc dijous 24 de novembre, a l'Auditori ONCE Catalunya.