Finançament
F Pere Tarrés

Premis UNICEF Comitè Espanyol 2019

UNICEF convoca aquests premis bianuals amb la voluntat de reconèixer el compromís de persones, institucions o col·lectius que contribueixin a canviar la vida dels infants més vulnerables i a avançar en la defensa dels drets de la infància.

Convocant: 
UNICEF
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 20 Febrer, 2019
Termini convocatòria: 
20/02/2019 fins 29/03/2019
Àmbit: 
Comunicació
Drets humans i solidaritat
Infància i joventut
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Internacional

3 categories internacionals

Premi Transforma

Es concedeix a projectes, iniciatives o actuacions que transformin la vida dels col·lectius més desfavorits i vulnerables, sensibilitzant i mobilitzant a la societat en favor de la infància i dels seus drets .

Premi Comunica

Es concedeix al treball de mitjans de comunicació que posin de manifest la situació de vulnerabilitat que pateix la infància en el món. També es consideraran aquelles iniciatives per a la promoció i la defensa dels drets de la infància. eS valorarà espcialment el vincle amb qualsevol dels àmbits d'acció derivats dels drets de la infància i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Premi Joaquín Ruiz-Jiménez

Com a homenatge al que va ser president de UNICEF Comitè Espanyol durant molts anys, es concedeix aquest premi a persones amb una trajectòria vital/professional que destaquin per la seva dedicació constant en l'avenç en els drets de la infància, bé sigui pel desenvolupament de projectes i iniciatives, bé sigui a través de la incidència social i/o política.