Finançament
F Pere Tarrés

Premis Vodafone Connecting for Good a la innovació en telecomunicacions

La Fundació Vodafone España obre convocatòria amb la finalitat de donar suport a l'aparició de serveis innovadors pel seu interès, novetat i potencialitat en la promoció de la transformació Digital per a fins socials i la millora de l'accessibilitat per a tots.

Convocant: 
Fundació Vodafone España
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 17 Març, 2017
Termini convocatòria: 
17/03/2017 fins 07/05/2017
Àmbit: 
Atenció social
Ciència i tecnologia
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Tres Premis:

  • Dos Premis "Accessibilitat TIC"

S'establiran i atorgaran dos premis a aquells projectes tecnològics, desenvolupats en qualsevol suport (app. web, plataforma ...), dirigits a la promoció de l'autonomia personal i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i gent gran. Les solucions presentades han de ser d'aplicabilitat a un o diversos tipus de discapacitat (Sensorial, cognitiva, física, ...), indistintament.

  • Premi "Solució social TIC"

El premi, únic, reconeixerà aquell projecte que, segons el parer del jurat, presenti la millor solució d'ampli impacte social i per a qualsevol àmbit, que no sigui elegible en la categoria anterior. La solució tindrà en compte els criteris d'accessibilitat universal, suport a la Transformació Digital i Disseny per a Tothom.

Dotació Cada un dels tres premis serà reconegut amb:

  • • 15.000 Euros, per a la persona o grup de persones de caràcter físic o jurídic que presenti el projecte premiat.
  • Escultura commemorativa.
  • Presència al Mobile World Congress 2018.
  • Participació en els tallers de formació "Campus CDTI".


Si un premi recaigués en una administració pública, entitat del sector públic, organisme o organització pública, llevat de les universitats, es reconeixerà exclusivament amb l'escultura commemorativa.