Finançament
F Pere Tarrés

'Programa de Mayores y Dependientes'. Ajuts a activitats assistencials a gent gran i/o dependent espanyola a l'exterior 2019

La Dirección General de Migraciones del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social convoca ajuts per tal de millorar les condicions de vida de la gent gran i/o dependent espanyola a l'exterior mitjançant el suport a centres socials, centres de dia i residències de gent gran, per a la realització d'activitats informatives, socials o assistencials.

Convocant: 
Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Dirección General de Migraciones
Data de publicació de la convocatòria: 
Dissabte, 6 Abril, 2019
Termini convocatòria: 
08/04/2019 fins 26/04/2019
Àmbit: 
Atenció social
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Actuacions subvencionables

Únicament aquelles que tinguin com a finalitat la realització d'activitats de caràcter assistencial adreçades a la gent gran i/o dependent a l'exterior, considerant-se compreses entre elles les adreçades a l'atenció o acolliment de l'esmentat col·lectiu destinatari a residències.

Qui hi pot optar?

Podran optar-hi els centres de dia, residències de gent gran o altres institucions radicades a l'exterior, que acullin o atenguin a gent gran i/o dependents no pertinents a la població activa, que tinguin la condició d'espanyols a l'exterior, o siguin cònjugues d'aquests, i no disposin dels mitjans suficients per a subsistir per sí mateixos.