Finançament
F Pere Tarrés

Santander Social Tech, 2024

L'objectiu d'aquesta iniciativa és acompanyar a ONGs en la seva transformació digital a través de formació i assessorament en línia i gratuït.

Convocant: 
Santander Fundación
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 1 Gener, 2024
Termini convocatòria: 
15/02/2024
Àmbit: 
Estructura i Equipaments
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tecnologia i Internet
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Les organitzacions participants formaran part de la xarxa Santander Social Tech per a estar sempre actualitzades amb les últimes tendències i optaran a ajudes econòmiques per a implementar millores en la seva digitalització.

El projecte compta amb tres fases:

  • Tallers Santander Social Tech: oferir a les ONG participants una formació en línia amb l'objectiu que adquireixin habilitats i competències digitals per a millorar la seva comunicació, capacitació de fons i gestió interna.
  • Assessoria Santander Social Tech: després d'haver conclòs la formació, les organitzacions interessades rebran un servei d'assessorament personalitzat en línia durant dos mesos per a experimentar un avanç real en la seva digitalització.
  • Ajudes Santander Social Tech: les ONG participants en els Tallers Santander Social Tech (fase 1) podran optar a ajudes econòmiques de fins a 5.000 euros per a impulsar la seva digitalització.

Per a dur a terme el programa, Fundació Banc Santander realitza dues convocatòries:

  • Convocatòria per a formació i assessoria (primer trimestre): dirigida a organitzacions amb un grau de maduresa digital baix o mitjà que vulguin participar en les dues primeres fases del programa: la formació i l'assessoria.
  • Convocatòria d'Ajudes Santander Social Tech (desembre): dirigida a les organitzacions, que una vegada finalitzada la formació, necessiten una ajuda per a implementar l'après.