Finançament
F Pere Tarrés

Segona convocatòria de subvencions per a les despeses de funcionament d'empreses i entitats culturals durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19

L'Institut Català de les Empreses Culturals obre la segona convocatòria de subvencions per fer front a les despeses de funcionament d'empreses i entitats culturals durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 28 Agost, 2020
Termini convocatòria: 
03/09/2020 fins 17/09/2020
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Estructura i Equipaments
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Destinataris

Poden optar a aquestes subvencions les empreses, tant si són persones físiques com jurídiques, i les entitats privades sense afany de lucre que compleixen algun dels supòsits següents:

  1. Haver obtingut un ajut de l'Institut Català de les Empreses Culturals o del Consorci del Pla de rehabilitació i equipament de teatres de Barcelona entre el 2015 i el 2019.
  2. Haver presentat una sol·licitud d'ajut a l'Institut Català de les Empreses Culturals o al Consorci del Pla de rehabilitació i equipament de teatres de Barcelona, que s'hagi admès a tràmit, encara que fos desestimada, entre el 2015 i el 2019.
  3. Haver donat d'alta com a activitat econòmica un establiment cultural obert al públic a Catalunya durant l'any 2019 o 2020.

La dotació màxima de les subvencions que preveu aquesta convocatòria és de 1.000.000 d'euros.