Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a accions de cooperació per al desenvolupament en l'àmbit de la innovació, 2021

Tenen com a finalitat el cofinançament de projectes que abordin problemes socials econòmics mediambientals i de desenvolupament de l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, en el marc de l'Estratègia de la Cooperació Espanyola de lluita contra la COVID-19.

Convocant: 
Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 14 Juliol, 2021
Termini convocatòria: 
15/07/2021 fins 03/08/2021
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Cooperació al desenvolupament
Recerca i Innovació
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Els projectes hauran d'impulsar solucions innovadores ja desenvolupades i testades reeixidament a nivell pilot, amb la finalitat d'aplicar-les i demostrar la possibilitat de replicar-les a major escala. Així mateix, es podrà cofinançar l'escalabilitat i replicabilidad d'aquelles solucions innovadores i aplicades amb èxit als països socis de la Cooperació Espanyola. A més, els projectes hauran de millorar la cohesió social i les condicions de vida de les persones més desfavorides que formen part de la base de la piràmide als països d'associació de la Cooperació Espanyola.

Beneficiaris:

  • Sector privat empresarial: empreses, empreses d'economia social, associacions i fundacions empresarials i altres anàlogues.
  • Entitats del sector social: Organitzacions no Governamentals de Desenvolupament (ONGD) inscrites en el registre de ONGD adscrit a l'Agència Espanyola de Cooperació per al Desenvolupament en la data de publicació d'aquesta convocatòria.
  • Entitats de l'àmbit acadèmic i de la recerca: universitats, fundacions universitàries, centres de recerca i altres anàlegs, tant públics com privats.