Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a activitats amb càrrec a l'assignació tributària de l'IRPF 2020

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social obre la convocatòria anual de subvencions en l'àmbit de les competències de la Secretaría de Estado de Servicios Sociales e Igualdad, per a la realització d'activitats d'interès general.

Convocant: 
Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social 
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 29 Juny, 2020
Termini convocatòria: 
30/06/2020 fins 29/07/2020
Àmbit: 
Participació ciutadana i Polítiques socials
Salut i Discapacitat
Assistència i Intervenció social
Drets humans i Pau
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Voluntariat
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Col·lectius beneficiaris:

Cruz Roja Española i les entitats o organitzacions del Tercer Sector d'Acció Social.

Relació de programes, prioritats i requisits:

A. Programes d'atenció a les persones amb necessitats d'atenció integral sociosanitària.

 1. Programes estatals de difusió, informació, assessorament, sensibilització i apoderament de les persones amb necessitats d'atenció integral sociosanitària.
 2. Programes estatals d'atenció a persones amb necessitats d'atenció integral sociosanitària en la societat en general i a les persones recloses, exrecloses i sotmeses a mesures alternatives.
 3. Programes estatals d'investigació aplicada, d'innovació i de difusió del coneixement generat en el camp de l'atenció a persones amb necessitats sociosanitàries.
 4. Programes estatals de col·laboració i cooperació tècnica de les entitats del Tercer Sector d'àmbit estatal amb l'Administració General de l'Estat i amb entitats supraestatals, en el camp de l'atenció a persones amb necessitats sociosanitàries.
 5. Programes estatals d'enfortiment del Tercer Sector d'àmbit estatal que actua en el camp de l'atenció a persones amb necessitats sociosanitàries.

B. Programes d'atenció a les persones amb necessitats educatives o d'inserció laboral.

 1. Programes estatals de sensibilització i conscienciació per a l'activació laboral i el foment de l'emprenedoria.
 2. Programes estatals d'atenció a persones amb necessitats educatives o d'inserció laboral.
 3. Programes estatals d'investigació aplicada i de difusió del coneixement generat en matèria educativa o inserció laboral.
 4. Programes estatals de col·laboració i cooperació tècnica de les entitats del Tercer Sector d'àmbit estatal amb l'Administració General de l'Estat i amb entitats supraestatals, en l'àmbit de l'atenció educativa, l'acreditació de competències i la inserció laboral.
 5. Programes estatals d'enfortiment del Tercer Sector d'àmbit estatal en matèria d'atenció a les persones amb necessitats educatives o d'inserció laboral.

C. Programes per al foment de la seguretat ciutadana i la prevenció de la delinqüència.

 1. Programes estatals de difusió, prevenció, sensibilització i apoderament de les persones en matèria de seguretat ciutadana i prevenció de la delinqüència.
 2. Programes estatals d'assistència integral a les víctimes de delictes violents, en particular, de delictes relacionats amb totes les formes de violència contra les dones, inclosa la violència domèstica, per al foment de la seguretat ciutadana i la prevenció de la delinqüència.
 3. Programes estatals d'investigació aplicada i de difusió del coneixement generat en matèria de seguretat ciutadana i de prevenció de la delinqüència.
 4. Programes estatals de col·laboració i cooperació tècnica de les entitats del Tercer Sector d'àmbit estatal amb l'Administració General de l'Estat i amb entitats supraestatals, en l'àmbit de la seguretat ciutadana i la prevenció de la delinqüència.
 5. Programes estatals d'enfortiment del Tercer Sector d'àmbit estatal en matèria de seguretat ciutadana i la prevenció de la delinqüència.