Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a les federacions dedicades a fomentar i difondre la cultura popular i tradicional 2020

La Diputació de Barcelona obre convocatòria de subvencions per a Federacions i coordinadores, que tinguin una unió d’associacions sense ànim de lucre i de caràcter cultural, inscrites dins la seva demarcació.

Convocant: 
Diputació de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 21 Maig, 2020
Termini convocatòria: 
02/06/2020 fins 25/06/2020
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Actuacions subvencionables

  • Donar suport i/o assessorament als seus associats en matèria de foment de la cultura popular i tradicional. S’inclou el suport a la implementació de mitjans on -line.
  • Activitats de cultura popular i tradicional, presencials i no presencials, realitzades i/o previstes, com ara trobades, jornades, xerrades, formacions, tallers, cursos i altres actuacions.
  • Implementació d’eines de comunicació i difusió en matèria de cultura popular i tradicional com ara publicacions, estudis, pàgines web i emissions d’activitats per televisió i canals on -line.

L'import que es destinarà per realitzar els projectes serà de 150.000 EUR.

Avís

Inicialment, el termini de presentació de les sol·licituds per a la convocatòria de Federacions de Cultura Popular i Tradicional s’ha establert entre el 21 de maig de 2020 i el 4 de juny de 2020. Tanmateix, d'acord amb la declaració de l'estat d'alarma (Reial Decret 463/2020), el còmput dels terminis de tramitació queda suspès fins la seva finalització.

En el supòsit que no es prorrogui el que està vigent des del 9 de maig de 2020 i que està previst que finalitzi a les 00:00 hores del 24 de maig de 2020, el nou termini de presentació de sol·licituds finalitzaria el 8 de juny de 2020.

Tot i això, durant el període d'estat d'alarma es poden lliurar sol·licituds a través de la Seu Electrònica.