Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a escoles que vulguin fer estades als equipaments pedagògics existents als parcs naturals 2017

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals, convoca subvencions adreçades a les escoles, tant públiques com concertades, ubicades dins de l'àmbit de la província de Barcelona que vulguin fer estades als equipaments d'educació ambiental propietat d'aquesta Diputació.

Convocant: 
Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Espais Naturals
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 16 Gener, 2017
Termini convocatòria: 
17/01/2017 fins 28/02/2017
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Finalitat

Subvencions que procuren que el major nombre d'escolars es beneficiïn dels programes d'educació ambiental, a través d'ajuts econòmics que redueixin el cost d'estada per dia i assistent.

Col·lectius beneficiaris

Centres d'educació infantil i d'ensenyament primari i secundari, públics i concertats, ubicat dins l'àmbit de la província de Barcelona. El destinatari de la subvenció pot ser la pròpia escola o l'associació de pares i mares del centre escolar.

Equipaments:

Escola de Natura la Traüna i Escola de Natura Vallcàrquera, al Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera; Escola de Natura Can Grau i Escola de Natura Cal Ganxo, propietat de l'Ajuntament de Castelldefels que té un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona per a la realització d'activitats pedagògiques, al Parc del Garraf; Escola de Natura del Corredor, que té un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona per a la realització d'activitats pedagògiques, al Parc del Montnegre i el Corredor, i l'Escola de Natura les Codines, al Parc del Castell de Montesquiu.