Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a actuacions de conservació de Patrimoni Natural en espais d’interès natural 2019

La Diputació de Girona obre convocatòria de subvencions per tal de donar suport a projectes de conservació, millora i restauració dels valors naturals presents en espais d'interès natural gestionats pels consorcis per millorar, protegir i gestionar espais d'interès natural de la província de Girona.

Convocant: 
Diputació de Girona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 30 Gener, 2019
Termini convocatòria: 
30/01/2019 fins 15/11/2019
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Projectes subvencionables

  • Propostes que tinguin per objecte la conservació i/o millora del patrimoni natural (hàbitats, tàxons d'interès de conservació, i/o processos ecològics)
  • Accions de gestió de l'ús públic que tinguin com a finalitat la protecció dels valors naturals presents i la compatibilitat d'aquesta protecció amb el gaudi social dels espais naturals.

Les accions previstes s'han d'ubicar dins els espais de la xarxa Natura 2000, o els espais d'interès natural inclosos al PEIN (Pla d'Espais d'Interès Natural), de la província de Girona. Altrament, també es poden ubicar en espais adjacents a aquests, sempre que tinguin una afectació positiva directa sobre l'espai natural d'interès de protecció.

A qui s'adreça?

Consorcis d'àmbit territorial dins de la província de Girona constituïts, d'acord amb els seus estatuts, per a la millora, protecció i gestió d'espais d'interès natural o de la xarxa Natura 2000 de la demarcació de Girona. Altrament, també poden concórrer a la present convocatòria aquells consorcis que tinguin com a finalitat de forma inequívoca, i d'acord amb els seus estatuts, la protecció, restauració i millora del patrimoni natural de forma general.