Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per al desenvolupament del programa Consolida't, de suport al treball autònom a Catalunya 2016

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions a entitats i empreses per a la realització del programa Consolida't, de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 17 Octubre, 2016
Termini convocatòria: 
17/10/2016 fins 27/10/2016
Àmbit: 
Educació
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

El Programa Consolida't consisteix en projectes que inclouen accions d'assessorament personalitzat i de formació en aspectes clau de la gestió del negoci de persones treballadores autònomes.

Entitats beneficiàries

  • Escoles de negocis, universitats i escoles universitàries o entitats dependents o que hi estiguin vinculades, i col·legis professionals jurídicament constituïts com a tals que acreditin experiència i coneixements en la realització d'accions formatives en gestió empresarial i accions d'assessorament personalitzat per a la millora del negoci de persones treballadores autònomes.
  • Associacions professionals del treball autònom de Catalunya de caràcter intersectorial inscrites al Registre d'associacions professionals del treball autònom a Catalunya del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.