Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per al desenvolupament d'espais de recerca de feina en l'àmbit de l'orientació per a l'ocupació, 2023

El Programa Espais de recerca de feina promou actuacions, conduïdes i reforçades per l'assessorament de personal tècnic orientador, destinades al desenvolupament de les competències necessàries per realitzar amb autonomia i major efectivitat una recerca organitzada i sistemàtica de feina, amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de les persones demandants d'ocupació i la seva incorporació al mercat laboral.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya.Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 14 Juliol, 2023
Termini convocatòria: 
03/08/2023
Àmbit: 
Ocupació i Inserció laboral
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

L'espai de recerca de feina ofereix dos serveis diferenciats:

  • Servei Recerca activa de feina: utilitza una metodologia activa en la que es fomenta l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació en la recerca de feina. S'incentiva i es motiva les persones participants per potenciar la presentació de candidatures, atenent el seu objectiu professional i l'adequació del seu perfil a les demandes de les empreses amb l'objectiu d'assolir la seva inserció laboral.
  • Servei Eines informàtiques: el personal de l'espai de recerca de feina, de forma individualitzada, complementa el coneixement i reforça l'ús de les eines informàtiques fins que la persona participant disposi del nivell que requereix el Servei Recerca activa de feina per realitzar la recerca de manera fluida i autònoma.