Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies 2020

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca subvencions amb l'objecte de finançar les operacions 04.04.01 i 07.01.01 del PDR destinades als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 per a l'any 2020.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 14 Novembre, 2019
Termini convocatòria: 
14/11/2019 fins 14/12/2019
Àmbit: 
Medi ambient
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Actuacions subvencionables

Poden ser objecte de les subvencions les actuacions per a la restauració, conservació i millora dels espais naturals de Catalunya, els hàbitats i espècies, l'ordenació dels usos públics i les infraestructures vinculades a aquests usos i la divulgació del coneixement i la sensibilització en relació amb la seva gestió i conservació.

Aquestes subvencions s'estableixen a l'empara de les operacions núm. 04.04.01 i núm. 07.01.01 del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020:

  • L'operació 04.04.01 (Actuacions en espècies, hàbitats i paisatges), que són subvencions destinades al condicionament, restauració i millora del patrimoni i els valors naturals, i actuacions de condicionament i inversions en infraestructures vinculades als usos públics.
  • L'operació 07.01.01 (Ordenació dels espais naturals), que són subvencions per a estudis i inversions destinats als plans de desenvolupament, als plans de protecció i gestió, i al manteniment i recuperació del patrimoni natural de les poblacions i paisatges, inclosos els aspectes socioeconòmics i la sensibilització ecològica.

Qui hi pot optar?

  • Les persones físiques, les persones jurídiques sense ànim de lucre (associacions i fundacions) i les persones jurídiques amb ànim de lucre. També poden ser persones beneficiàries els consorcis de gestió d'espais naturals protegits que formin part dels ens del sector públic de la Generalitat de Catalunya.