Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions culturals a entitats i associacions de Balaguer

Subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats per a la realització, promoció i difusió de projectes i/o activitats culturals de la ciutat, anualitat 2022.

Convocant: 
Ajuntament de Balaguer
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 25 Novembre, 2022
Termini convocatòria: 
26/11/2022 fins 24/12/2022
Àmbit: 
Cultura popular
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Programa que té per objectiu regular el procediment mitjançant el qual se sol·licitaran, concediran, justificaran i abonaran subvencions i/o ajuts per a projectes i activitats de foment i/o promoció i difusió cultural que s’executin durant l’any natural de l’aprovació de la convocatòria, amb la finalitat de donar suport econòmic a dites activitats sempre i quan no figurin incloses en altres programes específics del mateix àmbit local.

Es podran subvencionar:

  • Activitats de dinamització cultural: concursos i certàmens, trobades, aplecs, diades, setmanes culturals, festes temàtiques de cultura popular, cercaviles de foc, representacions i activitats de cultura popular i tradicional.
  • Activitats artístiques: pintura, teatre, fotografia, música, dansa, festivals i programacions estables d’aquests àmbits culturals.
  • Activitats de promoció i difusió cultural: cursos, conferències, trobades, jornades, tallers, seminaris, congressos i premis