Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions de Dipsalut en matèria d'Intervencions terapèutiques per a ONL 2020

Dipsalut vol donar suport econòmic a organitzacions no lucratives que fan un esforç en les intervencions terapèutiques per a les persones a la demarcació de Girona, per tal que puguin dur a terme els projectes o accions que incideixin en aquest àmbit.

Convocant: 
Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut)
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 28 Febrer, 2020
Termini convocatòria: 
02/03/2020 fins 30/06/2020
Àmbit: 
Sanitat
Atenció social
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Projectes subvencionables

Dipsalut té com a prioritat el foment de projectes que tinguin per objectiu:

  • Intervencions destinades a millorar la qualitat de vida de col·lectius afectats per malalties que generin dependència, que necessitin suport domiciliari i/o cures a llarg termini.
  • Intervencions destinades a millorar la qualitat de vida de col·lectius en situació de vulnerabilitat social i situacions de risc derivades de processos d’envelliment amb malalties associades.
  • Intervencions destinades a donar suport als familiars i/o cuidadors dels col·lectius afectats esmentats en els dos punts anteriors.

Els projectes s’agruparan segons la següent tipologia:

  • Projectes que tenen en compte i apliquen correccions segons eixos de desigualtat (ètnia, entorn, gènere/sexe, edat, classe social).
  • Projectes de caràcter universal (projectes que no apliquen correccions segons eixos de desigualtat).

Destinataris

Les entitats sense ànim de lucre amb seu o delegació a les comarques de Girona. Que hagin realitzat o tinguin previst realitzar a la demarcació de Girona activitats d’intervenció terapèutica destinades a millorar la qualitat de vida de persones que pateixen una malaltia o una situació de vulnerabilitat social o de risc.

L’import total màxim destinat a aquesta convocatòria és de 90.000 €.