Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions de la Diputació de Barcelona per a commemoracions d'esdeveniments i per activitats excepcionals d'entitats 2020

D'acord amb la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, el còmput dels terminis de tramitació resta suspès durant la vigència de l'estat d'alarma i de les pròrrogues que s'adoptin.

Convocant: 
Diputació de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 17 Febrer, 2020
Termini convocatòria: 
19/02/2020 fins 18/06/2020
Àmbit: 
Comunicació i Periodisme
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

La Diputació de Barcelona convoca subvencions a favor d'entitats sense ànim de lucre per a commemoracions d'esdeveniments, per a commemoracions aprovades per part de la Generalitat de Catalunya i per a activitats excepcionals i/o singulars de repercussió local.

Projectes i activitats objecte de subvencions:

  • Commemoracions d’esdeveniments a partir de 10 anys i múltiples de 5, tots ells amb repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Commemoracions d’esdeveniments de 25, 50, 75, 100 anys, etc., és a dir commemoracions múltiples de 25 anys, tots ells amb repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Els esdeveniments i les personalitats que siguin objecte de commemoració aprovades per part de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2020.

  • Activitats excepcionals i/o singulars relacionades amb l’organització de congressos, simposis, jornades, cimeres, totes elles d’àmbit internacional i de repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Activitats excepcionals i/o singulars relatives a matèries transversals de repercussió local a la demarcació de Barcelona.